Cautare

1106 de rezultate pentru "enache petre" (4.07 secunde)
Lista se completeaza cu cei doi fosti lideri ai AP - constanteanul Max Badin si Smaranda Enache - care, conform protocolului incheiat la Congresul de fuziune PNL-AP, raman pe functii pana la primul congres ordinar al PNL.
Lista intocmita de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta este formata din Rusescu Gigi Cristian, Mircea Daniel Andrei, Cadir Elvin, Maxim Dumitru Iulian, Vuap Enis, Calugaru Andrei Bogdan, Condulet Liviu Iulian, Cristian Cosmin, Dragut Marian, Ciolpan Paul Mihai, Iavn Marius, Tulai Ervin, Ivanov Alexandru, Cociu Daniel, Mantoc Alexandru Tiganus Razvan Viorel, Draghici Cornel Ionut, Trifanov Anatoli, Aldea Marian, Mihale Laurentiu Dan, Ciubotaru Marian Gabriel, Cojocaru Bogdan Lucian, Enache Ciprian, Radulescu Gheorghe Gabriel, Manea MIHAI Alexandru, Chisoiu Marian Adrian, Nazarovici Cristian, Ganut Romeo Georgian, Zorila Ion, Osman Edvin, Gherlan Cristina, Busuioc George, Gilca Florin Marius, Costea Gheorghe, Nituleac George Eduard, Scurtu Razvan.
Cu tot acest sistem, mergeti si vedeti cate persoane neavenite sunt in sectii", a spus Cornel Enache, managerul Spitalului Judetean.
Incepand cu 15 iulie, Felicia Cocos isi preia atributiile de prim-procuror adjunct la Parchetul Tribunalului Gorj, iar sef al procurorilor din Motru devine Stica Constantin Costescu, in timp ce Ileana Enache este validata in urma aceluiasi concurs ca prim-procuror adjunct la Parchetul Judecatoriei Targu Jiu.
Incepand cu 15 iulie, Felicia Cocos isi preia atributiile de prim-procuror adjunct la Parchetul Tribunalului Gorj, iar sef al procurorilor din Motru devine Stica Constantin Costescu, in timp ce Ileana Enache este validata in urma aceluiasi concurs ca prim-procuror adjunct la Parchetul Judecatoriei Targu Jiu.
Algoritmul ar putea fi dat peste cap in judetul Neamt, acolo unde UNPR detine sefia Consiliului Judetean prin fostul deputat Culita Tarata, iar la parlamentare a obtinut doua mandate prin deputatul Marian Enache si senatorul Octavian-Liviu Bumbu.
In timpul dezbaterilor, reprezentantul ministerului Finantelor, secretarul de stat Enache Jiru, a spus ca MF sustine punctul de vedere al BNR, aratand ca aplicarea actului normativ asupra programului Prima casa ar duce la blocarea acestuia.
Totusi, este putin probabil sa mai existe stocuri, avand in vedere ca anul acesta produsele lor nu au mai putut fi fabricate, iar capacitatile de fabricatie sunt in general limitate“, a declarat ieri Daniela Enache, purtator de cuvant al Agentiei Nationale a Medicamentului (ANM), citata de Mediafax.
Noul proprietar al CEC va fi cunoscut in toamna lui 2005, o data cu finalizarea procesului de privatizare a bancii, a declarat presedintele CEC, Enache Jiru.
Printre “petitorii“ CEC se afla Raiffeisen Bank, HVB Bank, Erste Bank. Eugen Radulescu a preluat postul de presedinte al CEC in urma cu o luna, inlocuindu-l pe Enache Jiru.
Tot in aceeasi zi, participantii la dezbatere vor avea ocazia incepand cu ora 16.30 sa se intalneasca la Muzeul de Arta Constanta cu interpreta de jazz Teodora Enache si cu violoncelistul Adrian Naidin.
Presedintele Asociatiei Crescatorilor de Albine din Galati, Costache Enache, ne-a declarat ca apicultorii nu s-au mai confruntat cu o asemenea situatie apocaliptica in ultimii 17 ani:
Seful Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta, Enache Busu, si-a propus ca, pana la mijlocul anului viitor, sa renoveze intreaga fatada a etajului trei al Casei Albe, in care se afla sediile administratiei locale a municipiului Constanta, a Prefecturii cat si a Consiliului Judetean Constanta.
Potrivit directorului executiv al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta, Enache Busu, datele culese se vor referi atat la caracteristicile structurale ale exploatatiilor agricole cat si la caracteristicile solului.
Astfel, dupa cum ne-a declarat si seful Directiei Judetene de Statistica Constanta, Enache Busu, in cadrul acestei anchete vor fi cercetate 6.650 de exploatatii agricole.
Firma detinuta in acte de Paul Dragomir si Eugen Enache nu a platit nici un leu la buget, motiv pentru care valoarea prejudiciului creat se ridica la 395.111, 56 lei, comisarii Garzii inaintand sesizare penala catre Parchet.
Compartimentul de vanzari "Terra Residence" nu isi face probleme in ceea ce priveste aceste reglementari, datorita fluxului din ce in ce mai ridicat al clientilor cu potential financiar ridicat, fara a se mai lovi de peretii pe care urmeaza sa ii ridice BNR", a spus Cristina Enache.
Potrivit sefului Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta, Enache Busu, indicele productiei industriale calculat pentru anul 2008 fata de 2007, pentru judetul Constanta, este de 111,2 %, mai mare fata de cel calculat la nivel national de 100,9 %.
209,5 milioane lei, in crestere fata de anul 2007 cu 14,1 %", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Enache Busu (foto), seful Directiei Judetene de Statistica (DJS).
Comparativ cu luna ianuarie 2008, castigul salarial mediu net a crescut cu 12,9 %", a mai declarat Enache Busu, seful Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta.
google-analytics.com